Webapplicaties

Naast het enorme bereik dat het internet ons te bieden heeft, kan er met behulp van de modernste ontwikkelingstechnieken nagenoeg elke vorm van toepassing of functionaliteit online gerealiseerd worden.

Webapplicaties bieden een waaier van voordelen voor de moderne KMO:
 
  • Verbeterde productiviteit
  • Verhoogde klanten tevredenheid
  • Uitgebreide rapportage
  • Zeer lage Total Cost of Ownership (TCO)
Het internet is aan de basis een client-server omgeving, wat een centraal beheer mogelijk maakt van allerlij informatie en functionaliteiten mogelijk maakt die door meerdere gebruikers tegelijkertijd benaderd kunnen worden. Naast de reguliere online omgeving van het internet, kan het bereik van een online oplossing tevens uitgebreid worden tot de offline wereld, daar App's ons tegenwoordig de mogelijkheid bieden om specifieke informatie of functies gedecentraliseerd (offline) aan te gaan bieden. 

Westsite neemt samen met u de exacte bedrijfsprocessen door die door web applicatie gestroomlijnd of geautomatiseerd dienen te worden alsook de informatie die door, of met, het systeem beheerd dient te kunnen worden.

Contacteer ons voor een vrijblijvende analyse en offerte.

Iedere webapplicatie ontwikkeld en gerealiseerd door het Westsite team is hierdoor een pak meer dan alleen een mooi prentje voor de eindgebruikers. Het is een volledig online platform waarbij zowel het bedrijf, de medewerkers, de partners, de klanten en de verantwoordelijke beheerders de jarenlange ervaring en expertise van een team zeer getalenteerde IT specialisten ter beschikking krijgt onder de vorm van een flexibele en uiterst schaalbare web toepassing

Het ontwerpen van een dergelijk webapplicatie gebeurt telkens op basis van de recentste, doch technisch gevalideerde mogelijkheden die het moderne internet ons te bieden heeft. Iedere ontwikkeling wordt in-huis gerealiseerd door het Westsite team. Zowel onze ontwikkelaars, onder leiding van de zaakvoerder, als onze grafische specialisten hebben ettelijke jaren ervaring in hun vakgebied. We zorgen ervoor dat iedere technologische innovatie bestudeerd, getest en goedgekeurd wordt op de verschillende moderne browsers alvorens deze te verwerken in onze oplossingen. De resulterende kwaliteit die zodoende gerealiseerd wordt, zorgt ervoor dat het partnership dat onze klanten met onze internetspecialisten aangaan, er een is die jaren meegaat.
 

Gebruiksvriendelijk

Een van de voornaamste bekommernissen van onze grafische unit is het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van de online interface. Daarnaast streven onze ontwikkelaars er dagdagelijks naar om bij ieder project, de perfecte combinatie te kunnen vinden tussen functie en vorm en realiseren dit onder de noemer van een beheer interface eigen aan doch uniek voor ieder project. 
 

Platform onafhankelijk

Iedere ontwikkeling is internet gebaseerd en gerelateerd. Dit biedt een ongekend realtime beheer van uw gegevens, uw systeem, toepassing of website ongeacht uw fysieke locatie of het type platform dat u hanteert (Desktop, Laptop, Tablet of Smartphone).
 

Schaalbaar

Daar ieder online oplossing door Westsite op maat wordt ontwikkeld en voorzien is van een gestructureerd fundament onder de vorm van een relationele databank, biedt dit een ongekende schaalbaarheid. Iedere oplossing kan steevast verder aangepast of uitgebreid worden om nieuwe functionaliteiten mogelijk te kunnen maken, telkens met behoud van de originele gegevens.
 

Geen licentiekost

Waar andere software huizen steevast verder ontwikkelen op één product en hier een waaier van verschillende prijsformules voor aanbieden, gaande van een prijs op basis van het gebruikersaantal tot hoge jaarlijkse bijdrages, werkt Westsite ieder project uit voor één vaste prijs. Er zijn geen licentiekosten.