Datacenter

Web Hosting

Ontwikkelde oplossingen en websites nemen digitale ruimte in beslag. Hiervoor kan Westsite rekenen op een eigen gebouwd datacentrum met permanente Internetconnectie via Fiber. De nodige firewall routers werden uiteraard ook niet vergeten om de oplossingen en websites zo inbraakveilig mogelijk te maken. Westsite verbindt er zich naar de klant toe, steeds professionele en performante software ter beschikking te stellen.
 

Server Housing

Wilt u zelf de volledige controle over uw Internet aanwezigheid in handen houden, maar is het uitbouwen van een eigen hoge-bandbreedte infrastructuur te kostelijk?  Wanneer u behoefte hebt aan een beveiligde ruimte voor een of meerdere door u beheerde servers, dan kan u bij Westsite ruimte (per unit) huren in ons datacentrum. Onze ruimte is voorzien van airconditioning en wordt continu bewaakt.
 
De server housing formule van Westsite precies wat u zoekt! Afhankelijk van uw noden, bedrijfscultuur en toepassingsgebied wordt een optimale configuratie uitgetekend om uw diensten maximaal te laten renderen op de bij ons draaiende systemen.