Webshops

Wij begeleiden u graag in het ontwikkelen van uw online etalage waarbij diensten en producten kunnen worden aangeschaft. Met meer dan 20 jaar ervaring op het internet, staan onze specialisten u graag te woord bij vragen zoals :
 
  • Wat gebeurt er met een bestelling die online geplaatst wordt?
  • Wat zijn de spelregels die de Belgische wetgever oplegt aan webshop eigenaars?
  • Hoe wordt de betaling van een bestellingen opgevolgd?
  • Hoe biedt ik mijn producten of diensten aan op de internationale markt die het internet is?
  • Hoe communiceer ik nieuws en promoties naar mijn cliënteel?
  • Hoe kan ik mijn resultaat maximaliseren?
  • Kan ik online reclame maken voor mijn webshop?
  • Hoe zal de logistiek geregeld worden?

Iedere e-commerce oplossing, vormt een combinatie tussen een creatief professioneel grafisch design van de webshop met een ondersteuning van een flexibel beheer systeem dat de mogelijkheid biedt om de inhoud van de shop via een producten databank dynamisch aan te sturen en de daaruit voortvloeiende bestellingen overzichtelijk en efficiënt te beheren. 
 

Online betaling

Naast het assisteren bij het opzetten van de nodige betalingskanalen met verscheidene financiële instellen, wordt de impact van de verschillende betalingsmodaliteiten grondig tegen elkaar af te wegen. De integratie van de nodige veiligheidsmaatregelen om zowel de integriteit van de persoonlijke gegevens van de klanten alsook de validiteit van de verschillende automatische transacties te kunnen waarborgen, worden steevast voorzien binnen iedere e-commerce oplossing.
 

Integratie met ERP, stockbeheer of boekhouding

Het automatisch doorsturen en synchroniseren van bestellingen uit de webshop naar bestaande systemen zoals uw ERP, stockbeheer of boekhoudpakket, maakt dat het beheer van een e-commerce platform in grote mate geautomatiseerd kan worden. 
 

B2B e-commerce

Zowel B2C als B2B e-commerce oplossingen zijn mogelijk. Waar er bij B2C webshops meer aandacht aan de online terugvindbaarheid gegeven zal worden, zal er op niveau van een B2B e-commerce platform dan de mogelijkheid aangeboden worden om klanten zelf via een eigen EDI link te laten bestellen.
 

Kortingen

Het voorzien van logica waarmee bezoekers van de webshop via tijdelijke kortingen aangezet kunnen worden om specifieke producten of categorieën aan te schaffen tegen voordelige tarieven, kan de dynamiek van een webshop sterk helpen ondersteunen.
 

Digitale waardebonnen

Een digitale waardebon maakt het mogelijk voor een webshop eigenaar om op voorhand omzet te generen aan de hand van bonnen, die achteraf door bezoekers bij een bestelling op de webshop gehanteerd kunnen worden om een bestelling gedeeltelijk of zelfs in zijn geheel te kunnen betalen.