Webdesign

Onze grafische unit helpt u graag met een ontwerp voor uw website. In overleg met onze Art Director wordt er bij ieder ontwerp nagedacht over verschillende aspecten zoals waar de weergegeven informatie het beste effect zal hebben op bezoekers en lezers, tot hoe de resolutie van een beeld de laadtijd beïnvloedt op de website of de verschillende webbrowser of mobiele platformen hun weergave zullen beïnvloeden.
 
  • Creativiteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Efficiëntie
  • Responsive webdesign
 
Bij webdesign en vormgeving telt een combinatie van creativiteit en ervaring. Creatief om steeds weer iets vernieuwends te brengen, maar ook ervaring om het ontwerp gebruiksvriendelijk en efficiënt te houden.
 

Webdesign - Vormgeving voor het Web : van grafisch ontwerp naar HTML code 

Onder webdesign wordt ook wel eens vermelding gemaakt van het technische coderingswerk, echter wordt dit bij Westsite door onze programmeurs uitgevoerd. Deze opsplitsing tussen de grafische vormgeving van het Webdesign, het eigenlijke tekenen van een met de klant in onderling overleg geconceptualiseerde website en het coderen van een op maat ontwikkeld beheerssysteem is een beproefde methodiek die ons toelaat om stapsgewijs de perfecte website naar wens van onze klanten te realiseren.

Een Webdesign by Westsite zorgt voor de ideale visualisatie van Uw website. We werken hiervoor volledig op maat en steeds in onderling overleg tot de perfectie bereikt en overtroffen wordt.