Skip to main content

Wat zijn de voordelen van maatwerk software?

De door Westsite ontwikkelde platformen halen in de regelmaat gemakkelijk een levensduur van meer dan 10 jaar. Hoe bereiken we deze lange levensduur?

Enerzijds wordt er bij aanvang van het project gekeken welke technologie de beste keuze zal zijn. We werken hierbij niet met kant en klare platformen die om de drie jaar een versie update ondergaan, maar opteren om met behulp van code frameworks volledig op maat de oplossing in eigen beheer te realiseren.

Anderzijds wordt er bij zowel het conceptualiseren als het uitwerken van de oplossing de nodige functionele flexibiliteit in acht genomen en voorzien zodat eens de realisatie is afgewerkt, er geen bijkomende ondersteuning meer nodig is en onze klanten zelf in eigen beheer de nodige instellingen kunnen aanpassen, zonder dat we hiervoor opnieuw in de code dienen te duiken.

Het feit dat we werken met ons eigen datacenter biedt daarbovenop het voordeel dat we zeer sterk op veiligheid (zowel qua code als gegevens) kunnen inzetten. Tevens maakt dit het ook mogelijk dat we de meest courante procedures via het CDCP framework, gecentraliseerd up to date kunnen houden zonder dat dit een impact heeft op of upgrade vereist van de door ons ontwikkelde platformen .

Deze verschillende aspecten gecombineerd met een business model dat op project basis is opgebouwd en we de door ons ontwikkelde platformen zonder licentie kost ter beschikking van onze klanten stellen, zorgen ervoor dat de Total Cost of Ownership (TCO) van een door Westsite ontwikkelde oplossing gevoelig lager ligt.

Ontvang updates van Westsite

Blijf op de hoogte met nieuws, tips en speciale aanbiedingen

Helaas zijn wij niet helderziend... Gelieve een e-mailadres in te geven.
We zullen uw e-mail nooit met iemand anders delen.