Skip to main content

SEO of zoekmachine optimalisatie

Hoe beter uw website geoptimaliseerd is voor die zoektermen, hoe meer geïnteresseerde bezoekers bij u terecht zullen komen.

Een jarenlange ervaring in combinatie met een doorgedreven technische specialisatie in ons vakgebied, levert ons een set van structurele normen die steevast in ieder design mee worden ingebouwd.

Waar er vroeger voornamelijk gebruik werd gemaakt van de Meta Data om de inhoud van een website naar de zoekrobotten toe te kunnen toelichten, werd deze voorbije jaren het belang van semantische betekenis merkbaar in de wijze waarop zoekmachines zoals Google, de inhoud van een website bepalen en bezoekers daarnaartoe zullen leiden.

Technisch betekenis verweven in de juiste pagina's vormt dan ook een fundament dat bepalend is voor de opbouw van de website. Op basis van de door de zoekmachines uitgevaardigde richtlijnen, krijgt de binnen iedere pagina van een website aangeboden informatie zodoende rol en wordt deze structureel toegelicht aan de zoekmachines, die deze bijkomende gegevens kunnen verweven tot een geheel dat groter is dan de som van de eenheden. In de praktijk resulteert dit in zoekrobotten en browsers die deze semantische betekenis gebruiken om een betere bezoekerservaring te kunnen verzorgen voor hun gebruikers.

Een semantisch geoptimaliseerde website betekent de volgende stap zetten in de continu evoluerende wereld van het internet en zijn zoekrobotten.

Ontvang updates van Westsite

Blijf op de hoogte met nieuws, tips en speciale aanbiedingen

Helaas zijn wij niet helderziend... Gelieve een e-mailadres in te geven.
We zullen uw e-mail nooit met iemand anders delen.