Skip to main content

Web development

Westsite bekijkt samen met u hoe uw bedrijfsprocessen door een applicatie gestroomlijnd of geautomatiseerd kunnen worden.
Iedere applicatie ontwikkeld en gerealiseerd door het Westsite team is een volledig online platform waarbij onze klanten de jarenlange ervaring en expertise van een team zeer getalenteerde IT specialisten ter beschikking krijgt. Het ontwerpen van een dergelijk online toepassingen gebeurt telkens op basis van de recentste, doch technisch gevalideerde mogelijkheden die het moderne internet ons te bieden heeft. Iedere ontwikkeling wordt in-huis gerealiseerd door het Westsite team.
 

Gebruiksvriendelijk

Een van de voornaamste bekommernissen van onze grafische unit is het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van de online interface. Daarnaast streven onze ontwikkelaars er dagdagelijks naar om bij ieder project, de perfecte combinatie te kunnen vinden tussen functie en vorm. Indien gewenst ontfermen we ons ook over het realiseren van een eigen beheersinterface binnen uw project.
 

Schaalbaar

Daar ieder online oplossing door Westsite op maat wordt ontwikkeld en voorzien is van een gestructureerd fundament onder de vorm van een relationele databank , biedt dit een ongekende schaalbaarheid. Iedere oplossing kan steevast verder aangepast of uitgebreid worden om nieuwe functionaliteiten mogelijk te kunnen maken, telkens met behoud van de originele gegevens.
 

Geen licentiekost

Waar andere software huizen steevast verder ontwikkelen op één product en hier een waaier van verschillende prijsformules voor aanbieden, gaande van een prijs op basis van het gebruikersaantal tot hoge jaarlijkse bijdrages, werkt Westsite ieder project uit voor één vaste prijs. Er zijn geen licentiekosten.

Ontvang updates van Westsite

Blijf op de hoogte met nieuws, tips en speciale aanbiedingen

Helaas zijn wij niet helderziend... Gelieve een e-mailadres in te geven.
We zullen uw e-mail nooit met iemand anders delen.