Skip to main content

Domeinnaam registratie

Indien u opteert om uw domeinnaam bij Westsite te registreren heeft u naast het voordeel van met een locale partner in zee te gaan, ook rechtstreeks een ware bron van expertise binnen handbereik voor het opzetten en configureren van uw domeinnaam.

  • Westsite is een officiële partner van DNS.be en EURid.
  • Via onze partner Ascio bieden we alle domein extenties aan.

Registratie van een domeinnaam
De aanvraag of registratie van domeinnamen gebeurt op vraag van de klant via een registratie-agent. Enkel een niet geregistreerd domein kan aangevraagd worden. De klant wordt dan de licentiehouder van het domein, waarvan de huur doorgaans jaarlijks verlengd dient te worden. Bestaande domeinnamen kunnen ook verhandeld worden of van eigenaar getransfereerd worden. Ook hierin staan we u bij met woord en daad.

Hoe verloopt een registratieprocedure nu? Bij de registratie dient u de algemene informatie over uzelf en de gewenste domeinnaam te verschaffen. Dit kan u met behulp van onze website (onderaan deze pagina), of door telefonisch contact met ons op te nemen (050/394141).

Wanneer het domein geregistreerd is, verkrijgt u de exclusieve rechten voor het gebruik van dat domein. Vervolgens kan u de domeinnaam naar een website laten wijzen.

Contorleeer hier of uw domeinnaam nog beschikbaar is :
 

Ontvang updates van Westsite

Blijf op de hoogte met nieuws, tips en speciale aanbiedingen

Helaas zijn wij niet helderziend... Gelieve een e-mailadres in te geven.
We zullen uw e-mail nooit met iemand anders delen.