Het Fenikshof

Gelegen vlakbij de abdij van Grimbergen, vinden we een uitermate gezellige Brasserij: Het Fenikshof. Een vlot bereikbare locatie met een rijke historiek, gekoppeld met een prachtige omgeving waar men voor een hapje of een groots familie- en/of bedrijfsfeest altijd welkom is.

De originele website, ook door WestSite ontwikkeld, werd opgefrist met nieuwe huisstijl elementen en werd dankzij de hulp van onze partners voorzien van krachtig nieuw beeld- en tekstmateriaal in verschillende talen. Deze website zelf behield zijn visueel opgebouwde structuur die de bezoeker een volledig onderdompeling biedt dankzij het kwalitatieve foto materiaal. De invulling van de site zelf werd geheroriënteerd met een uitgebreide focus op de omgeving en bezienswaardigheden van en rond Grimbergen.

Naast het restylen van de look & feel, werd er tevens de nodige ondersteuning voor mobiele bezoekers aangebracht met behulp van Responsive Webdesign technieken.

De beheerders beschikken zoals steeds over een uitgebreide flexibiliteit in het bepalen van de look en feel voor iedere sectie van de site, aangevuld met een krachtige professionele nieuwsbriefmodule, waarmee de laatste nieuwtjes verspreid kunnen worden naar de geaboonneerd bezoekers.