Elke dag gaan miljoenen mensen op zoek naar diensten, producten, informatie en ontspanning via zoekrobotten zoals Google, Yahoo! en Bing. Als ze een zoekterm intypen in de zoekbalk verschijnen er zoekresultaten die gerelateerd zijn aan hun zoekopdracht, met de meest relevante bovenaan. Als ze een van die links aanklikken worden ze meteen naar de website gebracht.
  

Hoog scoren in de zoekrobotten : SEO

Wilt u hoog scoren in de zoekmachines? Zorg er dan voor dat uw website geoptimaliseerd is voor de termen die uw potentiële klanten gebruiken om naar u op zoek gaan. Hoe beter uw website geoptimaliseerd is voor die zoektermen, hoe meer geïnteresseerde bezoekers bij u terecht zullen komen.
 
Westsite hanteert dan ook de best mogelijke internet principes om de vindbaarheid van uw website te kunnen maximaliseren . Een jarenlange ervaring levert ons een set van structurele normen die steevast in ieder design mee worden ingebouwd. 
 

Uw site lanceren of adverteren : SEA

Naast het fundament te leggen voor een goede interactie met het internet, bieden wij u tevens advies omtrent de mogelijke positionering van uw producten en diensten via actieve reclame campagnes via de zoek machines. Deze campagnes, samengevat onder de noemer SEA of Search Engine Advertisement, kunnen tevens aangewend worden om uw nieuwe website met een duwtje in te rug te kunnen lanceren.